Benzi magnetice

Benzi autocolante magnetice

Bandă magnetică autocolantăDupă decuparea bucății necesare și înlăturarea benzii protectoare de hârtie lipiți banda magnetică pe orice obiect. Acest obiect la rândul lui îl puteți amplasa pe suprafața magnetică, de ex. pe un panou magnetic, pe frigider.

 

Dimensiuni

În mod standard oferim benzi cu lățimea de 15 mm, grosime 2 mm sau cu lățimea de 25 mm, grosime 1,6 mm. O rolă de bandă magnetică autocolantă conține 100 m, dar vindem și la metru.

Benzi magnetice colorate

Benzi magnetice colorateDupă tăierea sau decuparea la dimensiunea dorită, aceasta o puteți plasa pe suprafața metalică dorită: placa, raft, cutie, etc.. Cu banda magnetică colorată puteți marca sau eticheta faza unui proces de producție sau o diagramă.

Dimensiuni benzilor magnetice

O rolă conține 10 metri de bandă magnetică, însă comercializăm orice număr de metri dorit de bandă magnetică. Prețurile indicate sunt pentru 1 metru de bandă. În oferta noastră găsiți bandă magnetică cu lățimea de 10, 20, 30, 40, 50 mm, cu grosimea de 0,6 mm.

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeți dintr-o ofertă largă de benzi magnetice

Cumpără bandă magnetică

 

 

Proprietățile magnetice

Remanență (Br)Coercivitate (Hcb)

Coercivitate internă (Hcj)

Coeficient energetic max. 
(BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Alte produce magnetice

Folii magnetice colorate

Folii magnetice

Foliile magnetice le vindem în diverse culori și modificări. Se recomandă folosirea lor ca material promoțional. Se poate tăia ușor cu foarfeca.

Tablă magnetică flexibilă

Tablă magnetică flexibilă

Pentru plasarea pe suport folia este prevăzută pe o parte cu strat adeziv. Cealaltă parte este albă lucioasă, inscriptibilă.

Etichete magnetice - C-profiluri

Etichete magnetice - C-profiluri

Eticheta magnetică se foloseşte cel mai des în gestiunea stocurilor pentru marcarea rafturilor sau şi pentru marcarea tocurilor de uşă.

Hârtia fotografică magnetică

Hârtia fotografică magnetică

Hârtia magnetică care are formatul A4 şi o puteți imprima folosind imprimanta laser sau cu jet de cerneală.

Buzunar magnetic clasic

Buzunare magnetice clasice

Buzunarul magnetic se foloseşte în depozite pentru marcarea rafturilor sau în producţie pentru marcarea procedeelor de producţie.

Buzunar magnetic cu ramă

Buzunare magnetice cu ramă

Buzunarul are o bandă magnetică pe tot conturul ramei. Protejează documentele împotriva prafului şi impurificării.

Buzunar magnetic cu decupare

Buzunare magnetice cu decupare

Buzunarul are o bandă magnetică pe toată circumferinţa. Deci pe hârtie introdusă  se poate scrie uşor  şi nu trebuie să o scoateţi din buzunar.

Buzunar magnetică cu îndoire

Buzunare magnetice cu îndoire

Buzunarul are rama superioară liberă în care se introduce foaia de hârtie şi pe urmă buzunarul se pune pe suprafaţă metalică.

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Acest buzunar magnetic este complet diferit față de cele clasice. Pe partea din spate are un strat autoadeziv și astfel buzunarul magnetic se poate plasa pe suprafața nemagnetică.