Seturi magnetice de fixare (Trusă magnetică de fixare)

Seturi magnetice de fixareAceste seturi magnetice de fixare conţin un magnet foarte puternic şi piesa pereche corespunzătoare cu un orificiu pentru şurub cu cap îngropat.

Diametrul magneţilor şi a pieselor pereche este de 15, 18, 23, 27, 34 şi 42 mm. Grosimea magneţilor de neodim este de 4 mm iar a pieselor pereche din oţel este de 1,5 mm. Magneţii şi piesele pereche sunt prevăzuţi cu orificiul pentru şurubul M4 cu cap îngropat.

Două şuruburi de inox M4 având lungimea de 35 mm fac parte din pachet expediat. Împreună formează o trusă de fixare ideală pentru fel de fel de utilizate în casă, în atelier etc.

Vânzarea online a magneților pentru meseriași

În e-shopul nostru vă alegeți în mod sigur produsul potrivit

CUMPĂRĂ Seturi magnetice de fixare

Alte produce magnetice

Magnet cu clemă pentru curea

Magnet cu clemă pentru curea

Este un accesoriu foarte util pentru meșteri, meseriași sau reparatori. Cu ajutorul clemei de pe spatele magnetului se fixează accesoriul pe cureaua dumneavoastră.

Desfăcătorul magnetic de capace

Desfăcătorul magnetic de capace

Acest accesoriu util înlesnește desfacerea dintr-o singură mișcare și de asemenea captează capacul pe suportul desfăcătorului magnetic.

Vasul magnetic

Vasul magnetic

Pe partea exterioară, pe fundul vasului se află magneți foarte puternici, care rețin toate accesoriile în interiorul vasului, și de asemenea vasul pe suportul metalic.

Suportul magnetic pentru pahar

Suportul magnetic pentru pahar

Suportul magnetic pentru pahar îl atașați pe suprafața metalică, de exemplu: pe frigider, pe rafturile metalice, pe ușa sau corpul dulapului metalic.

Vopseaua magnetică

Vopseaua magnetică

Se folosește ca suport metalic pentru magneți. Vopseaua conține particule fine de metal, astfel se pot amenaja diferite spații ca suport magnetic.

Suportul magnetic pentru cuie și șuruburi

Suportul magnetic pentru cuie și șuruburi

În furca din capătul diapozitivul plasați cuiul sau șurubul dorit și îl bateți sau înșurubați în siguranță.

Suport magnetic șuruburi pentru mână

Suport magnetic șuruburi pentru mână

Pe marcajele magnetice roșii vă puteți pregătii șuruburile metalice sau cuiele și vă apucați de lucru.

Metru magnetic

Metru magnetic

Metrul magnetic are lungimea de un metru. Conţine cerneală roşie şi albastră rezistentă la radiaţie UV pe fond vinilic alb.