Magneți colorați de birou

Magneți colorațiFirma noastră se ocupă de fabricarea magneților colorați pentru birotică în cinci culori de bază. În mod standard livrăm magneții colorați de birotică cu diametrul de 15, 16, 20 și de 26 mm, grosimea fiind întotdeauna 5 mm. Magneții pot fi cumpărați direct din tabelul prezentat în magazinul on-line, sunt ambalate separat sau și în ambalajul comercial împachetate câte 10 bucăți.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

Cumpără magneţi colorați

 

 

 

 

 

 

Vindem şi alte magneți

Magneţii obişnuiţi

Magneţii obişnuiţi

Este vorba de magneţi clasici negri de ferită potriviţi pentru utilizare pe panou de afişaj magnetic sau pe tablă. Au puterea şi mărimea diferită.

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii foarte puternici de birou încorporate în carcasă din plastic. Se potrivesc pentru prinderea planşelor de mare format. Prinde până la 25 de buc. de coli de hârtie de formatul A4.

Magneţii în cutie metalică

Magneţii în cutie metalică

Magneţii puternici de birou încorporate în cutie metalică prind 15 buc. de coli de A4. Datorită formei lor ergonomice manipularea lor este ușoară.

Cifre magnetice

Cifre magnetice

Cifrele magnetice prezintă nişte materiale didactice excelente pentru mici şcolari care învaţă jucându-se principiile matematicii