Magneți obișnuiți de birou

În următorul tabel găsiți tipurile de magneți care se folosesc în mod standard pentru scopuri birotice. În cazul interesului privind trimiterea sortimentului complet de magneți de ferită vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

Cumpără magneţi obișnuiți Cumpără magneţi în înveliș din plastic

 

Dimensiunea realaDenumireNumăr din catalog de comandăDescriere
Mai slab

 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (12x5) 10402

Magnet izotrop de ferită, diametru 12, grosime 5 mm, poate ține 1 coală de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (16x5) 10404

Magnet izotrop de ferită, diametru 16, grosime 5 mm, poate ține 2 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (20x5) 10407

Magnet izotrop de ferită, diametru 20, grosime 5 mm, poate ține 3 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (26x5) 10406

Magnet izotrop de ferită, diametru 26, grosime 5 mm, poate ține 5 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-B (28x15x5) 10400

Magnet izotrop de ferită, lungime 28, lățime 15, grosime 5 mm, poate ține 5 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

Mai puternic

 

Magneți obișnuiți de birou

FMA-A (27x6) 10310

Magnet anizotrop de ferită, diametru 27, grosime 6 mm, poate ține 10 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

FMA-A (27x10) 10309

Magnet anizotrop de ferită, diametru 27, grosime 10 mm, poate ține 13 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)

 

Magneți obișnuiți de birou

MVP-30 NdFeB-P 60101

Magnet foarte puternic încorporat într-o carcasă de plastic, pentru desprinderea mai ușoară de pe tabla magnetică. Poate ține până la 24 coli de hârtie format A4 (în funcție de grosimea foii tablei magnetice). Este adecvat de ex. pentru prinderea desenelor mari. Diametru carcasei de plastic este de 30 mm.

Vindem şi alte magneți

Magneţii colorati de birou

Magneţii colorati de birou

Magneţi colorați de birou fabricăm în cinci culori. Magneţii au diametrul de 15, 16, 20 şi 26 mm, şi grosimea este întotdeauna 5 mm.

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii foarte puternici de birou încorporate în carcasă din plastic. Se potrivesc pentru prinderea planşelor de mare format. Prinde până la 25 de buc. de coli de hârtie de formatul A4.

Magneţii în cutie metalică

Magneţii în cutie metalică

Magneţii puternici de birou încorporate în cutie metalică prind 15 buc. de coli de A4. Datorită formei lor ergonomice manipularea lor este ușoară.

Cifre magnetice

Cifre magnetice

Cifrele magnetice prezintă nişte materiale didactice excelente pentru mici şcolari care învaţă jucându-se principiile matematicii