Clip magneți

Clipsuri magneticeClipsurile magnetice sunt magneți de neodim NdFeB foarte puternici acoperite cu un strat de cauciuc care protejează magneții de deteriorarea lor.

Posibilităţi de utilizare

Aceste CLIPSURI MAGNETICE servesc de exemplu la prinderea și fixarea a doua obiecte independente, a suspensiilor și a manetelor. Aceste CLIPSURI MAGNETICE mai găsesc o amplă aplicație de exemplu în ateliere de producție și depozite unde vă puteți alcătui un sistem propriu de prindere a sculelor, cuțitelor, dispozitivelor de măsurare. Clipsurile magnetice sunt atrase de o forță până la 17 N (cca 1,7 kg)!

Clipsuri magnetice autocolante

Clip magnetÎn cazul utilizării ca magneți de prindere, puteți comanda cu strat autoadeziv pe o parte pentru o mai simplă lipire și de calitate a magnetului chiar și pe suprafețe mai puțin drepte.

Dimensiuni

  • diametrul magnetului - 15 mm
  • înălțimea magnetului - 5 mm
  • dimensiunile părții cauciucate - 40 x 20 mm

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeți în mod sigur produsul potrivit

Cumpără magneţi

Exemple de utilizare a magneţilor

Vindem şi alte magneți

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu se numără printre cei mai puternici magneţi. Avantajul lor cel mar mare este că rezistenţa lor la tempera- tură poate fi până la 300 °C.

Magneţii AlNiCo

Magneţii AlNiCo

Magnetul AlNiCo face parte din grupul de magneţi foarte puternici. Avantajul lor substanţial este rezistenţa sa la tempera- turi înalte - până la 525 °C.

Magneţii de ferită

Magneţii de ferită

Magnetul de ferită este un magnet clasic, negru. În funcţie de modul de fabricaţie se divizează la magneţi izotropi şi anizotropi (mai puternici).

Magneţii de birou

Magneţii de birou

Îşi găsesc aplicaţia nu numai în birou, dar şi la şcoli şi acasă. Vindem magneţi coloraţi şi deseori folosiţi magneţii de ferită.

Magneți înveliți

Magneți înveliți

Magneţii sunt îmbrăcaţi într-un strat subţire de PVC şi prin urmare sunt lipsiţi de muchii ascuţite şi nu murdăresc şi nu deteriorează obiectul fixat.

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.