Animăluțe magnetice

Magnet de lemn Emoticon

Magneți de lemnEste vorba de o bilă din lemn cu diametrul de 25 mm cu imaginea de "emoticon" prevăzută cu magnetul de neodim NdFeB foarte puternic având diametrul 8 mm. Le livrăm în culorile roșu, verde, albastru și galben. Datorită magnetului prinde foarte bine pe tablă magnetică până la 7 bucăți de coli de hârtie A4!

Se potrivesc de exemplu pentru prinderea picturilor de copii pe frigider sau și pe o tablă magnetică, unde nu produce impresia rece cum o produc magneții clasici.

Magneții de lemn sunt livrați separat sau ambalați câte 8 bucăți (câte 2 bucăți din fiecare culoare inclusiv cu banda magnetică).

Magnet de lemn Animal

Acești magneți sunt foarte îndrăgiți de copii. Îi livrăm sub diferite forme (buburuză, căluț, pisicuță, pește). De asemenea și aceștia sunt prevăzuți cu magneți de neodim foarte puternici.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

Cumpără magneţi de lemn

 

Vindem şi alte magneți

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu se numără printre cei mai puternici magneţi. Avantajul lor cel mar mare este că rezistenţa lor la tempera- tură poate fi până la 300 °C.

Magneţii AlNiCo

Magneţii AlNiCo

Magnetul AlNiCo face parte din grupul de magneţi foarte puternici. Avantajul lor substanţial este rezistenţa sa la tempera- turi înalte - până la 525 °C.

Magneţii de ferită

Magneţii de ferită

Magnetul de ferită este un magnet clasic, negru. În funcţie de modul de fabricaţie se divizează la magneţi izotropi şi anizotropi (mai puternici).

Magneţii de birou

Magneţii de birou

Îşi găsesc aplicaţia nu numai în birou, dar şi la şcoli şi acasă. Vindem magneţi coloraţi şi deseori folosiţi magneţii de ferită.

Magneți înveliți

Magneți înveliți

Magneţii sunt îmbrăcaţi într-un strat subţire de PVC şi prin urmare sunt lipsiţi de muchii ascuţite şi nu murdăresc şi nu deteriorează obiectul fixat.

Magneţii clip

Magneţii clip

Magneţii sunt foarte puternici de neodim NdFeB. Magneţii sunt acoperiţi cu un strat de cauciuc, care protejează magneţii de deteriorarea lor.

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.