Cifre magnetice

Cifre magneticeUn pachet întotdeauna conține 3 truse de cifre și semne. Cifrele magnetice prezintă un material didactic excelent mai ales pentru mici școlari, care învăța mai ușor principiile matematicii (adunare și scădere, tabla înmulțirii). Datorită acestui joc - educația copiilor în matematică, sunt într-adevăr încântați. Înălțimea cifrelor este de 4 cm.

Livrăm cifrele magnetice ambalate câte un set într-o pungă, să se poată completa simbolurile care lipsesc. Sunt fabricate dintr-o folie magnetică.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeți în mod sigur produsul potrivit

Cumpără cifre magnetice

 

Vindem şi alte magneți

Magneţii colorati de birou

Magneţii colorati de birou

Magneţi colorați de birou fabricăm în cinci culori. Magneţii au diametrul de 15, 16, 20 şi 26 mm, şi grosimea este întotdeauna 5 mm.

Magneţii obişnuiţi

Magneţii obişnuiţi

Este vorba de magneţi clasici negri de ferită potriviţi pentru utilizare pe panou de afişaj magnetic sau pe tablă. Au puterea şi mărimea diferită.

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii foarte puternici de birou încorporate în carcasă din plastic. Se potrivesc pentru prinderea planşelor de mare format. Prinde până la 25 de buc. de coli de hârtie de formatul A4.

Magneţii în cutie metalică

Magneţii în cutie metalică

Magneţii puternici de birou încorporate în cutie metalică prind 15 buc. de coli de A4. Datorită formei lor ergonomice manipularea lor este ușoară.