Hârtia fotografică magnetică

Hârtia fotografică magnetică Cea mai bună, cea mai rapidă şi cea mai uşoară producţie a fotografiei magnetice acasă la dumneavoastră!

Cea mai amuzant produs magnetic care a fost vreodată pe piaţă. Faceţi o poză veselă de la un banchet sau concediu, scoateţi-o la imprimantă pe hârtie magnetică şi expuneţi-o ca magnet pe frigider. Amintiri unice veţi avea mereu la ochi! Pregătiţi apropiaţilor dumneavoastră un cadou extraordinar!

Hârtia fotografică magnetică Hârtia fotografică magnetică care are formatul A4 şi puteţi să imprimaţi pe el liniştit şi pe imprimantă cu laser sau şi pe cea cu cerneală. Hârtie magnetică se poate tăia uşor sau decupa cu foarfecă.

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată

Cumpără hârtia magnetică

 

Alte produce magnetice

Folii magnetice colorate

Folii magnetice

Foliile magnetice le vindem în diverse culori și modificări. Se recomandă folosirea lor ca material promoțional. Se poate tăia ușor cu foarfeca.

Tablă magnetică flexibilă

Tablă magnetică flexibilă

Pentru plasarea pe suport folia este prevăzută pe o parte cu strat adeziv. Cealaltă parte este albă lucioasă, inscriptibilă.

Benzi magnetice colorate

Benzi magnetice

Banda magnetică se lipește cu stratul de adeziv autocolant pe orice obiect, pe care îl prindeți pe urmă pe orice suprafață magnetică.

Etichete magnetice - C-profiluri

Etichete magnetice - C-profiluri

Eticheta magnetică se foloseşte cel mai des în gestiunea stocurilor pentru marcarea rafturilor sau şi pentru marcarea tocurilor de uşă.

Buzunar magnetic clasic

Buzunare magnetice clasice

Buzunarul magnetic se foloseşte în depozite pentru marcarea rafturilor sau în producţie pentru marcarea procedeelor de producţie.

Buzunar magnetic cu ramă

Buzunare magnetice cu ramă

Buzunarul are o bandă magnetică pe tot conturul ramei. Protejează documentele împotriva prafului şi impurificării.

Buzunar magnetic cu decupare

Buzunare magnetice cu decupare

Buzunarul are o bandă magnetică pe toată circumferinţa. Deci pe hârtie introdusă  se poate scrie uşor  şi nu trebuie să o scoateţi din buzunar.

Buzunar magnetică cu îndoire

Buzunare magnetice cu îndoire

Buzunarul are rama superioară liberă în care se introduce foaia de hârtie şi pe urmă buzunarul se pune pe suprafaţă metalică.

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Acest buzunar magnetic este complet diferit față de cele clasice. Pe partea din spate are un strat autoadeziv și astfel buzunarul magnetic se poate plasa pe suprafața nemagnetică.