Magneţii AlNiCo rezistenţi

Magnetul AlNiCoMagneţii AlNiCo sunt formaţi dintr-un aliaj de aluminiu, nichel şi cobalt. Sunt tot atât de preferaţi ca şi magneţii de neodim (NdFeB), sunt şi foarte puternici magneţi AlNiCo. Puterea lor este aproape identică cu puterea magneţilor de neodim.

Magneţii AlNiCo au un mare avantaj – o rezistenţă termică foarte mare. Aceşti magneţi se pot folosi la temperaturi până la 525 °C.

Vânzarea on-line a magneţilor AlNiCo

Alegeţi-vă forma magnetului şi modul de magnetizare

Avantajul principal al magneţilor AlNiCo

Faţă de magneţii de neodim magneţii AlNiCo au câteva avantaje. Cel mai mare avantaj prezintă rezistenţa lor foarte mare la temperatură. Magneţii AlNiCo se pot folosi până la temperaturi de 525 °C (la cei de neodim este maxim de 200 °C, iar la magneţii SmCo 300°C).

Un alt avantaj al acestor magneţi este rezistenţa lor mare la acizi şi solvenţi.

Tratament de suprafaţă a magneţilor AlNiCo

Magneţii AlNiCo sunt formaţi dintr-un aliaj de aluminiu, nichel şi cobalt. Aceşti magneţi mai conţin şi fier, cupru şi titan.

Asigurăm termenele operative de livrare

Oferta curentă a cilindrilor livrăm in interval de 1-2 zile după obţinerea comenzii.

Vindem şi alte magneți

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu se numără printre cei mai puternici magneţi. Avantajul lor cel mar mare este că rezistenţa lor la tempera- tură poate fi până la 300 °C.

Magneţii de ferită

Magneţii de ferită

Magnetul de ferită este un magnet clasic, negru. În funcţie de modul de fabricaţie se divizează la magneţi izotropi şi anizotropi (mai puternici).

Magneţii de birou

Magneţii de birou

Îşi găsesc aplicaţia nu numai în birou, dar şi la şcoli şi acasă. Vindem magneţi coloraţi şi deseori folosiţi magneţii de ferită.

Magneți înveliți

Magneți înveliți

Magneţii sunt îmbrăcaţi într-un strat subţire de PVC şi prin urmare sunt lipsiţi de muchii ascuţite şi nu murdăresc şi nu deteriorează obiectul fixat.

Magneţii clip

Magneţii clip

Magneţii sunt foarte puternici de neodim NdFeB. Magneţii sunt acoperiţi cu un strat de cauciuc, care protejează magneţii de deteriorarea lor.

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.