Dispozitive magnetice de dezlipire a tablelor stivuite

Dispozitiv magnetic de dezlipire a tablelor stivuite

Acolo unde se lucrează cu tablă magnetic conductibilă se pot utiliza dispozitive de dezlipire a tablelor stivuite. Acesta servește la dezlipirea ușoară a tablelor una de alta și astfel i se faciliteze preluarea lor la introducerea lor în prese, foarfece sau la o altă prelucrare.

Ca baza acestor dispozitive de dezlipire a tablelor stau magneți de ferită care creează o forță suficientă pentru separarea tablelor unse cu ulei. Este posibil să se desprindă numai tablele conductibile magnetic.

Dimensiuni de dispozitive magnetice pentru dezlipirea tablelor stivuite

Magnetický čeřič plechůFabricăm diverse dimensiuni ale dispozitivelor magnetice de dezlipire a tablelor care desprind și cele mai mari formate ale tablelor. Pentru determinarea celei mai potrivite dimensiuni ale dispozitivului de dezlipire a tablelor stivuite este necesar să se cunoască dimensiunile exacte ale stivei cu table și grosimea tablei care se va supune desprinderii. Și mai trebuie să se știe dacă pe tabla respectivă este aplicată pelicula de ulei înainte de prelucrare.

În mod standard livrăm dispozitivele magnetice de dezlipire a tablelor stivuite cu dimensiunile funcționale ale suprafeței de 138 x 170 mm.

  • Dispozitivul magnetic pentru table modelul 1 (MCP - 1) se recomandă pentru utilizarea la table până la grosimea de 2 mm.
  • Dispozitivul magnetic pentru table modelul 2 (MCP - 2) se recomandă pentru utilizarea la table până la grosimea de 3 mm

Avantajele utilizării dispozitivelor magnetice pentru dezlipirea tablelor stivuite

Dispozitiv magnetic de dezlipire a tablelor stivuiteUn mare avantaj la utilizarea acestor dispozitive de dezlipire a tablelor prezintă, mai ales, preluarea mai ușoară a tablei, accelerarea producției, sporirea securității (nu este nevoie să se utilizeze alte instalații pentru separarea unei table de altă de ex. o lamă de ferestrău pentru metale).

Vânzarea on-line a mijloacelor auxiliare de manipulare

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată

Cumpără dispozitive de dezlipire a tablelor

Alte accesorii de manipulare care vă uşurează de lucru

Vinclu magnetic

Vincluri magnetice pentru sudare

Unghiul reglabil în intervalul de 45° - 90° (gradat câte 5°). Puterea mare a magnetului de prindere. Executare de calitate şi rezistentă.

Dispozitive de manipulare manuală cu table

Dispozitive de manipulare manuală cu table

Dispozitivul de manipulare cu table înlesneşte muncă cu foi de tablă. Tabla se poate deplasa, roti şi altfel manipula simplu.

Colector magnetic de şpanuri

Colector magnetic de şpanuri

Separatorul magnetic manual de şpanuri se foloseşte pentru colectarea impurităţilor metalice în ateliere de lăcătuşerie şi de prelucrare a metalelor.

Bare magnetice de manipulare

Bare magnetice de manipulare

Bara de manipulare înlesneşte şi accelerează introducerea tablelor în prese precum şi scoaterea lor sau manevrare cu piese decupate din table.

Magneţi în mână

Magneţi în mână

Magnetul în mână uşurează muncă cu table. Are o largă aplicare, mai ales, în ateliere de presat.

Magneţi pe bară pentru ateliere de galvanizare şi de lăcuit

Magneţi pe bară pentru ateliere de galvanizare şi de lăcuit

Magnetul pe bară pentru ateliere de galvanizare şi lăcuire se foloseşte la scoatere a pieselor din baie.

Recuperatoarele magnetice

Recuperatoarele magnetice

Vyprošťovací magnety jsou určeny k zachytávání a vytahování kovových předmětů z jinak nepřístupných prostorů.

Manipulator magnetic pentru capace de canalizare

Manipulator magnetic pentru capace de canalizare

Manipulatorul se aşează la marginea capacului şi capul se eliberează. Pe urmă îl puneţi lângă gură de canal. Se potriveşte pentru o gamă largă de aplicaţii de la scoaterea grătarelor până la capace grele.