Etichete magnetice - C-profiluri

Etichete magnetice - C-profiluriProfilul-c magnetic permite marcarea foarte rapidă şi uşoară a stocurilor, rafturilor din etc. Profilul-c magnetic în afară de c-profilul propriu-zis conţine şi o etichetă din hârtie şi o folie transparentă din PVC. Eticheta solidă de hârtie pe care se poate scrie se introduce în profilul-c magnetic împreună cu folie transparentă din PVC (protejează eticheta împotriva murdăririi, prafului etc.) şi o amplasaţi pe orice suport metalic.

Dimensiunile etichetei magnetice - ale Profilului-c

Profilurile-c livrăm în lăţimi de 20, 30 şi 50 mm. Profilul-c magnetic are lungimea de 50 m este înfăşurat, eticheta de hârtie şi folia transparentă din PVC sunt tăiate având lungimea de 1 m. Puteţi să faceţi comandă pentru orice număr de metri. Se livrează ca un set (profilul-c magnetic + eticheta de hârtie + folia transparentă din PVC).

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată

Cumpără etichete magnetice

 

Alte produce magnetice

Folii magneticeFolii magnetice
Folii magnetice vindem în diverse culori şi modificări. Se recomandă ca un suport promoţional. Se poate tăia uşor cu foarfece.

 

Benzi autocolante magneticeBenzi autocolante magnetice
Banda magnetică se lipeşte cu stratul de adeziv autocolant pe orice obiect care pe urmă îl prindeți pe orice suprafaţă magnetică.

 

Mape magneticeMape magnetice
Mapa magnetică se foloseşte în gestiunea stocurilor pentru marcarea rafturilor sau în producţie pentru marcarea procedeelor de producţie.

 

Hârtia fotografică magnetică Hârtia fotografică magnetică
Hârtia magnetică care are formatul A4 şi o puteți imprima folosind imprimanta laser sau cu jet de cerneală.