Etichete magnetice - C-profiluri

Etichete magnetice - C-profiluriProfilul-c magnetic permite marcarea foarte rapidă şi uşoară a stocurilor, rafturilor din etc. Profilul-c magnetic în afară de c-profilul propriu-zis conţine şi o etichetă din hârtie şi o folie transparentă din PVC. Eticheta solidă de hârtie pe care se poate scrie se introduce în profilul-c magnetic împreună cu folie transparentă din PVC (protejează eticheta împotriva murdăririi, prafului etc.) şi o amplasaţi pe orice suport metalic.

Dimensiunile etichetei magnetice - ale Profilului-c

Profilurile-c livrăm în lăţimi de 20, 30 şi 50 mm. Profilul-c magnetic are lungimea de 50 m este înfăşurat, eticheta de hârtie şi folia transparentă din PVC sunt tăiate având lungimea de 1 m. Puteţi să faceţi comandă pentru orice număr de metri. Se livrează ca un set (profilul-c magnetic + eticheta de hârtie + folia transparentă din PVC).

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată

Cumpără etichete magnetice

 

Alte produce magnetice

Folii magnetice colorate

Folii magnetice

Foliile magnetice le vindem în diverse culori și modificări. Se recomandă folosirea lor ca material promoțional. Se poate tăia ușor cu foarfeca.

Tablă magnetică flexibilă

Tablă magnetică flexibilă

Pentru plasarea pe suport folia este prevăzută pe o parte cu strat adeziv. Cealaltă parte este albă lucioasă, inscriptibilă.

Benzi magnetice colorate

Benzi magnetice

Banda magnetică se lipește cu stratul de adeziv autocolant pe orice obiect, pe care îl prindeți pe urmă pe orice suprafață magnetică.

Hârtia fotografică magnetică

Hârtia fotografică magnetică

Hârtia magnetică care are formatul A4 şi o puteți imprima folosind imprimanta laser sau cu jet de cerneală.

Buzunar magnetic clasic

Buzunare magnetice clasice

Buzunarul magnetic se foloseşte în depozite pentru marcarea rafturilor sau în producţie pentru marcarea procedeelor de producţie.

Buzunar magnetic cu ramă

Buzunare magnetice cu ramă

Buzunarul are o bandă magnetică pe tot conturul ramei. Protejează documentele împotriva prafului şi impurificării.

Buzunar magnetic cu decupare

Buzunare magnetice cu decupare

Buzunarul are o bandă magnetică pe toată circumferinţa. Deci pe hârtie introdusă  se poate scrie uşor  şi nu trebuie să o scoateţi din buzunar.

Buzunar magnetică cu îndoire

Buzunare magnetice cu îndoire

Buzunarul are rama superioară liberă în care se introduce foaia de hârtie şi pe urmă buzunarul se pune pe suprafaţă metalică.

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Buzunare magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Acest buzunar magnetic este complet diferit față de cele clasice. Pe partea din spate are un strat autoadeziv și astfel buzunarul magnetic se poate plasa pe suprafața nemagnetică.