Magneți înveliți - cu tratament special

Magneți cu tratament de suprafațăVă prezentăm o nouă variantă a tratamentului de suprafață a magneților. Această metodă de învelire directă se poate aplica deocamdată numai pe magneți de ferită, pentru viitor însă pregătim și o tehnologie pentru aplicare pe magneți de neodim - NdFeB. În urma tratamentului de suprafață descris mai sus are loc reducerea forței magnetice cu cca 10 %.

Prin această metodă de aplicare a tratamentului de suprafață nou dezvoltată reușiți să realizați următoarele avantaje:

Avantajele magneţilor

  • Fără colțuri ascuțite
  • Magnetul nu murdărește
  • Magnetul nu deteriorează obiectele fixate, sau suprafața de așezare
  • În cazul magneților de neodim se obține o rezistență mai bună împotriva coroziunii.

La ora actuală oferim în mod standard magnetul anizotrop de ferită 50x50x15 și 150x100x25.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeți în mod sigur produsul potrivit

Cumpără magneți

Magneţi pe comandă

În cazul în care în magazinul nostru on-line pe internet nu vă alegeţi tipul de magnet care vi se potriveşte atunci vă rog să ne contactaţi. Vă trimitem oferta de preţ pentru magnetul cerut.

Vindem şi alte magneți

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu se numără printre cei mai puternici magneţi. Avantajul lor cel mar mare este că rezistenţa lor la tempera- tură poate fi până la 300 °C.

Magneţii AlNiCo

Magneţii AlNiCo

Magnetul AlNiCo face parte din grupul de magneţi foarte puternici. Avantajul lor substanţial este rezistenţa sa la tempera- turi înalte - până la 525 °C.

Magneţii de ferită

Magneţii de ferită

Magnetul de ferită este un magnet clasic, negru. În funcţie de modul de fabricaţie se divizează la magneţi izotropi şi anizotropi (mai puternici).

Magneţii de birou

Magneţii de birou

Îşi găsesc aplicaţia nu numai în birou, dar şi la şcoli şi acasă. Vindem magneţi coloraţi şi deseori folosiţi magneţii de ferită.

Magneţii clip

Magneţii clip

Magneţii sunt foarte puternici de neodim NdFeB. Magneţii sunt acoperiţi cu un strat de cauciuc, care protejează magneţii de deteriorarea lor.

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.