Magneţiii în carcasă din plastic

Magneți în înveliș din plastic

Magneții foarte puternici pentru birotică încorporate într-un înveliș din plastic. Pe gazetă magnetică de perete ține până la 25 buc. de foi de hârtie de formatul A4. Se potrivesc de ex. pentru prinderea desenelor de formate mari.

Livrăm magneți fără personalizare, eventual personalizate cu logo-ul firmei MAGSY. Din următorul tabel puteți să  comandați direct, în cazul cumpărării magneților cu logoul MAGSY acordăm o reducere de preț substanțială.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

Cumpără magneți în înveliș

Posibilităţi de utilizare

Vindem şi alte magneți

Magneţii colorati de birou

Magneţii colorati de birou

Magneţi colorați de birou fabricăm în cinci culori. Magneţii au diametrul de 15, 16, 20 şi 26 mm, şi grosimea este întotdeauna 5 mm.

Magneţii obişnuiţi

Magneţii obişnuiţi

Este vorba de magneţi clasici negri de ferită potriviţi pentru utilizare pe panou de afişaj magnetic sau pe tablă. Au puterea şi mărimea diferită.

Magneţii în cutie metalică

Magneţii în cutie metalică

Magneţii puternici de birou încorporate în cutie metalică prind 15 buc. de coli de A4. Datorită formei lor ergonomice manipularea lor este ușoară.

Cifre magnetice

Cifre magnetice

Cifrele magnetice prezintă nişte materiale didactice excelente pentru mici şcolari care învaţă jucându-se principiile matematicii