Magneți de ridicat sarcini

Magnetul de ridicat sarcini MAGSY servește la manipulare cu material plan și circular de ex. în ateliere de producție, depozite de materiale metalurgice, la manipulare de lângă foarfece, prese, mașini de tăiere și de prelucrare a metalelor, la schimbarea formelor din prese cu injectare.

Folosind magneții foarte puternici de neodim NdFeB atingem mari performanțe și în cazul dimensiunilor mici ale magneților de ridicat sarcini.

Avantajele magneţilor

Magneți de ridicat sarcini

  • magnetul pur și simplu "porniți și opriți" cu o manetă de pe partea sa laterală.
  • forța magnetică nu este limitată de timp
  • independență de energie electrică
  • exigenţele minime de întreţinere

Furnizăm doar magneți certificați

 Certificatul Institutul Experimental Construcţiilor de Maşini din BrnoDispozitivele noastre de ridicat sarcini cu magneți permanenți sunt testați de Institutul de testare pentru inginerie din Brno. Fiecare magnet înainte de vânzare este testat individual și-l furnizăm împreună cu certificatul de atestare a portanței. Fiecare magnet permanent de ridicat sarcini îndeplinește cerințele directivei 2006/42/CE a Parlamentului European.

Asigurăm termenele operative de livrare

Termenul de livrare pentru toate tipurile de magneţi de sarcină este de 3-5 zile de la obţinerea comenzii ferme, pe comandă livrăm şi capacitatea portantă de 5.000 kg.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

CUMPĂRĂ MAGNEȚI DE RIDICAT SARCINI

Descarca

Testarea magneților permanenți de ridicat sarcini

Testarea magneților permanenți de ridicat sarciniEfectuăm revizia la toate tipurile și mărcile de dispozitive de ridicat sarcini. Revizia periodică a dispozitivului de ridicat sarcini cu magneți permanenți presupune nu doar controlul rezistenței tuturor componentelor și uzura lor (punem accent deosebit pe controlul suprafeței inferioare de contact).

Cea mai importantă etapă a reviziei constă în măsurarea forței de desprindere a magneților pe dispozitivul de testare (forța, la care sarcina transportată se desprinde de magnet).

Pentru asigurarea protecției în muncă este necesar, ca portanța dispozitivului de ridicat sarcini cu magneți permanenți să fie triplă (adică, dispozitivul cu portanța de 300 kg trebuie să treacă testul la 900 de kg). Desigur, după efectuarea testului emitem certificatul de atestare.

Recomandăm la toate tipurile și mărcile de magneți permanenți de ridicat sarcini efectuarea reviziei o dată pe an.

Testele și reviziile periodice la dispozitivele de ridicat (printre care fac parte și magneții permanenți de ridicat sarcini) sunt importante și pentru prevenirea accidentelor de muncă. De asemenea efectuăm și reparații la dispozitivele de ridicat sarcini cu magneți permanenți.

Doriți să testați magneții?

Vă rugăm să ne contactați. Oferim atenție maximă fiecărui client.

PROGRAMARE TESTARE