PRODUSE

MENIU

Separatoare magnetice

Separatoare magnetice pentru amestecuri lichide cu curăţare manuală

Separatorul magnetic serveşte la prinderea impurităţilor metalice magnetice în fluxul substanţelor lichide. Este prevăzut cu magneţi permanenţi foarte puternici, nu există pericol de antrenare a impurităţilor magnetice de curent de lichid. În timpul curăţării nu trebuie să scoateţi miezurile magnetice de la carcasele nemagnetice şi prin urmare nu are loc impurificarea sau deteriorarea lor.

Separatoare magnetice pentru amestecuri lichide cu curăţare automată

Separatorul magnetic serveşte la prinderea impurităţilor metalice magnetice în fluxul substanţelor lichide. Este prevăzut cu magneţi permanenţi foarte puternici, nu există pericol de antrenare a impurităţilor magnetice de curent de lichid. Procedeul de curăţare este pe de plin automat şi nu necesită prezenţa personalului de operare. Calitatea de separare este superioară!

Separatoare magnetice pentru amestecuri uscate cu curăţare manuală

Separatorul magnetic servește la prinderea impurităților metalice magnetice din materiale pulverulente având proprietățile de curgere bune. Este prevăzut cu magneți permanenți foarte puternici pe bază de pământurilor rare care ating de câteva ori mai înaltă inducția magnetică (forța magnetică) decât magneții de ferită. Componenta de bază a separatorului magnetic prezintă grătarul magnetic extensibil. Atingem inducția magnetică până la 14.000 G!

Separatoare magnetice pentru amestecuri uscate cu curăţare automată

Separatorul magnetic serveşte la prinderea impurităţilor metalice magnetice din materiale pulverulente având proprietăţile de curgere bune. Procedeul de curăţare este pe de plin automat şi nu necesită prezenţa personalului de operare. Calitatea de separare este superioară!

Separatoare magnetice rotative

Separatorul rotativ este destinat separării impurităților din amestecuri pulverulente greu penetrabile și a materialului cu o granulație mai mare. Tuburile magnetice sunt amplasate pe un arbore rotativ care este antrenat de un motor electric. In timpul separării tuburile magnetice se rotesc continuu. Este posibilă modificarea vitezei de rotație, în funcție de tipul și cantitatea materialului de separat.

Separatoare magnetice tabulare

Separatorul tabular este destinat separării impurităților de la amestecuri ușor penetrabile cu proprietăți pulverulente mai rele și cu granulozitatea materialului mai mare, care nu ar pătrunde continuu prin grătarul magnetic. De obicei este echipat cu magneți de ferită. Avantajul îl prezintă acoperișul de repartizare reglabil care direcționează uniform fluxul materialului direct pe plăcile magnetice. Disponibil și în varianta de execuție automată!.

Bare magnetice de testare

Bara magnetică de testare servește încercărilor dacă materialul conține impuritățile metalo-magnetice. Este dotată cu magneți foarte puternici de neodim NdFeB. Impuritățile se îndepărtează în așa fel încât se trage de mânerul din plastic și impuritățile magnetice se desprind și cad.

Placi magnetice deasupra transportorului

Placa magnetică deasupra transportorului serveşte la separarea cantităţii mici de impurităţi magnetice metalice din amestecuri uşor penetrabile transportate pe bandă rulantă. Pentru păstrarea funcţionalităţii depline este necesar ca placa să fie curăţată zilnic.

Separatoare magnetice de metale deasupra benzilor rulante

Separatorul magnetic de metale serveşte, mai ales, la separarea cantităţilor mai mari de impurităţi metalice magnetice din amestecuri uşor penetrabile transportate pe bandă rulantă. Confecţionăm în varianta de execuţie cu curăţare manuală şi automată.

Tamburi magnetici

Tamburul magnetic este destinat separării impurităţilor metalice magnetice din amestecuri pulverulente (metale neferoase, masă plastică granulată, amestecuri de deşeuri, cărbuni). Avantajul tamburului magnetic constă în faptul că nu face parte din banda rulantă aşa că utilizarea lui este mai universală.

Tamburi magnetici purtători

Tamburul magnetic este destinat separării metalelor, impurităților magnetice din amestecuri vrac lipicioase transportate pe banda conveierului. Avantajul tamburului magnetic purtător este dubla aerare a materialului separat.

Cilindri magnetici

Cilindrul magnetic este destinat separării particulelor metalice magnetice din amestecuri pulverulente. Cilindrul magnetic înlocuieşte tamburul actual de la capătul benzii rulante. Se recomandă ca să fie folosit şi acolo unde este nevoie să se protejeze utilajul următor împotriva deteriorării cu particule metalice.

Bare magnetice

Barele magnetice sunt prevăzute cu magneți foarte puternici NdFeB. Datorită peretelui foarte subțire al tubului de acoperire, forţa magnetică rezultată pe suprafaţa tubului magnetic este de 6 300 şi 8 900 G! Cu ajutorul acestor bare magnetice puteți să construiți singuri orice separator magnetic.

Magneţi în pâlnie de presă cu injectare

Magnetul pentru pâlnie la presă cu injectare îşi găseşte aplicaţia, mai ales, în industria de prelucrare a maselor plastice dacă se foloseşte materialul regranulat sau măcinat. Magnetul este capabil să prindă şi particulele foarte fine ale metalului. Curăţarea este foarte simplă!

Separatoare magnetice ale metale nemagnetice

Acest separator face parte din noua generaţie de separatoare. Permite separarea şi a metalelor nemagnetice de metale magnetice şi de alte particule nemetalice

Linii de sortat (separare)

Ne ocupăm de proiectarea şi construirea liniilor de separare. În funcţie de necesităţile clientului proiectăm pe comandă o linie de separare în aşa fel încât să îndeplinească toate exigenţele.

Separatoare magnetice

Separatorul magnetic este un echipament care folosește magnetul pentru înlăturarea impurităților metalice magnetice din diferite amestecuri, care pot fi atât pulverulente, cât și lichide. Separatoarele magnetice pot fi utilizate înaintea, în timpul și după fabricarea materialului și pot fi adaptate pentru a atrage diferite tipuri de materiale magnetice la diferite nivele de intensitate. Deși utilizarea sa este aproape întotdeauna de natură industrială, separatorul magnetic se utilizează pentru o gamă largă de aplicații. Separatoarele magnetice separă, cu ajutorul forței magnetice captează impuritățile feromagnetice și, în unele cazuri, și cele paramagnetice și pot varia ca mărime, de la varianta de masă până la tambur magnetic mare și greu, utilizat în reciclare și în alte aplicații de producție.

Împărțirea separatoarelor magnetice

Separatoarele magnetice se împart, în funcție de tipul de curățare, în automate și manuale. Așa cum sugerează și denumirile, la curățarea automată este eliminată munca manuală, pe de altă parte, separatoarele magnetice cu curățare manuală o necesită. De asemenea, separatoarele se împart și în funcție de materialul separat, uscat sau lichid. Materialele uscate includ, de exemplu, cereale, făină, mac, zahăr, sare. Materialele lichide pot include emulsii de spălare și degresare, ulei, siropuri, ciocolată etc.

Exemplu de separator cu curățare manuală

Separator magnetic cu plăci și curățare manuală MSP Acest tip de separator este destinat materialelor care sunt pulverulente, dar au caracteristici de curgere mai reduse. De cele mai multe ori, acestea sunt echipate cu magneți de ferită, dar se pot utiliza și magneți de neodim mai puternici. Separatorul este conceput în așa fel, încât curățarea să fie cât mai eficientă și să necesite cât mai puțin timp. Separatorul are pe părțile laterale uși care se deschid, pe care sunt amplasați tocmai magneții menționați, pe care sunt captate particulele metalice separate destinate înlăturării.

Exemplu de separator cu curățare automată

Separator magnetic unilateral pentru amestecuri uscate Acest tip de separator magnetic este echipat cu magneți puternici de neodim, care permit separarea impurităților metalice magnetice de diferite mărimi. Este conceput în așa fel încât procesul de separare să permită separarea și a impurităților mai mari de 5 mm. Curățarea automată funcționează pe principiul intervalului presetat în care impuritățile metalice captate sunt transportate pe cealaltă parte, în gura de golire laterală.

Separator magnetic personalizat

Separatoarele magnetice pot fi achiziționate deja fabricate și aflate în stoc sau, dacă exploatarea dumneavoastră necesită acest lucru, pot fi proiectate la comandă, și anume, începând de la desen, până la fabricare și instalare.

De ce să alegeți un separator de la firma noastră?

Cu toate cele menționate mai sus vă va ajuta firma noastră, MAGSY, care este nu numai cel mai mare producător specializat, dar este activă în acest domeniu de peste 20 de ani și are filiale nu numai în toată Europa, ci și în SUA. Mulțumită experienței de ani de zile, durata medie de execuție a unui separator personalizat este de doar 3 luni, motiv pentru care firma noastră este unul dintre liderii din toată Europa. Cireașa de pe tort este faptul că firma MAGSY oferă și service postgaranție pentru separatoarele sale.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram