Separatorul magnetic ale metalelor nemagneticeAcest separator este un reprezentant al generației noi de separatoare magnetice și permite separarea de asemenea și a metalelor nemagnetice de metale magnetice și de alte particule nemetalice. Separatorul este compus dintr-un transportor la capătul căruia este amplasat cilindru magnetic de inducție. Acest cilindru este prevăzut cu magneți de neodim NdFeB foarte puternici. Metoda de separare pornește de la conductibilitatea diferită a fiecărui metal.

Construcţia separatorului pentru metale nemagnetice

Separatorul magnetic ale metalelor nemagneticeÎn timpul rotirii cilindrului magnetic iau naștere curenții turbulenți în urma cărora metalele nemagnetice sunt "aruncate" de pe cilindrul magnetic. Materialul nemetalic de la transportor cade în mod firesc. Metalele magnetice sunt antrenate după axa cilindrului magnetic unde are loc desprinderea lor.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Prin urmare materialul transportat este sortat în 2 părți și anume:

  • metale nemagnetice (aluminiu, curpu, ...)
  • material nemetalic (mase plastice, hârtie, lemn, sticlă, deșeuri comunale,...)

Posibilităţi de utilizare

Utilizarea principală este în:

  • industria de reciclare,
  • la lichidarea deșeurilor, pentru deșeuri provenite din instalații electrice, cabluri.

Încercaţi separatorul cu inducţie pentru metale nemagnetice (Eddy current separator)!

Beneficiaţi de separatorul nostru cu inducţie pentru testare! Încercăm gratuit direct materialul Dumneavoastră şi rezultatul vă documentăm. Numai la Magsy obţineţi astfel siguranţa că separatorul va funcţiona exact aşa cum aveţi nevoie!