Mături magnetice cu magneţi de ferită

Mătură magnetică cu magneţi de ferită - model 1

Mătură magnetică cu magneţi de ferită - model 1Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, praf de la polizor). Prin scoaterea mânerului în poziția superioară a măturii magnetice demagnetizați partea inferioară și metalele culese se desprind. Factorul deloc neglijabil este rapiditatea curățării ceea ce duce la economisirea timpului și sporirea productivității muncii.

Prin utilizarea măturii magnetice evitați ridicarea prafului în timpul măturării și prin urmare protejați sănătatea dumneavoastră precum și a angajaților dumneavoastră.

Posibilităţi de utilizare

Demagnetizare uşoarăDatorită înălțimii de rulare mătura magnetică se poate folosi și pentru o suprafață neîntărită. De aceea este des folosită de exemplu pentru curățarea locurilor de parcare unde rezolvă probleme cu defecțiunile pneurilor. Își găsește utilizarea mai ales în cadrul bazelor de colectare de fier vechi.

Mătură magnetică cu magneţi de ferită - model 2

Mătură magnetică cu magneţi de ferită - model 2Acest model de mătură magnetică este destinat colectării impurităților magnetice în ateliere de producție (șpanuri, cuie, praf de la polizor...). Avantajele sale sunt rotile amplasate în partea din spate a măturii. Datorită acestui lucru se poate ajunge cu mătura magnetică direct până la mașină sau perete și prin urmare curățarea este mai eficace. Se subînțelege că înălțimea de rulare este reglabilă.

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi în mod sigur mătura magnetică potrivită

Cumpără mătură magnetică

Teste pentru colectarea diferitelor materiale metalice

MM 2/400
50018
Distanța de la suprafată
10 mm 25 mm - nălțime maximă
Obiect ridicat Rata de succes a colectării
Agrafe pentru birou (0,3 g) 100 % 100 %
Așchii din oțel (1,4 g) 100 % 100 %
Șurub cu auto-filetare 4x60 (2,8 g) 100 % 100 %
Șurub cu auto-filetare 5x80 (6 g) 100 % 100 %
Șaibă 5 (0,3 g) 100 % 100 %
Șaibă 8 (1,5 g) 100 % 100 %
Șaibă 10 (2,9 g) 100 % 100 %
Piuliță M5 (1,1 g) 100 % 100 %
Piuliță M8 (4,6 g) 100 % 100 %
Piuliță M10 (10 g) 100 % 100 %
Şurub M6x10 (4 g) 100 % 100 %
Şurub M8x20 (11,8 g) 100 % 100 %
Şurub M10x55 (37,4 g) 100 % 100 %

 

Alte mături magnetice

Mătură magnetică cu magneţi de neodim

Mături magnetice cu magneţii neodim

Măturile magnetice permit colectarea impurităţilor metalice pe pardoseli (şpanuri, cuie, praf rezultat în urma şlefuirii) în ateliere, hale de producţie sau la locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate utiliza şi pe suprafeţe neconsolidate. Modelul cu magneţii de neodim sunt caracterizaţi de o mare eficacitate în cadrul curăţării.

Mătura magnetică având lăţimea de 1000 mm

Mături magnetice având lăţimea de 1000 mm

Măturile magnetice cu lăţimea de 1000 mm îşi găsesc utilizarea, mai ales la curăţarea suprafeţelor mai mari. Utilizând această mătură  economisiţi timpul petrecut cu facerea curăţeniei şi evitaţi ridicarea prafului în timp de măturare. Mătura este dotată cu două mânere, fiecare mâner se poate scoate separat.

Mătură magnetică pentru motostivuitoare

Mături magnetice pentru motostivuitoare

Mătura magnetică pentru motostivuitoare se poate amplasa uşor pe furca motostivuitoarelor. Este destinată, mai ales, strângerii impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru sistemul de remorcare a automobilului

Mătura magnetică servește la culegerea impurităților metalic magnetice – reduce semnificativ riscul defectării anvelopelor. Se montează foarte ușor pe cârligul de remorcare a automobilului iar metalele sunt colectate automat în timpul deplasării.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru cărucioare pentru curăţenie

Mătura magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie se poate amplasa ușor pe partea din faţă sau din spate a căruciorului pentru curaţenie. Este destinată preponderent colectării impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru suprafețe mari și aerodroame

Mături magnetice pentru suprafețe mari și aerodroame

Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de aerodrom.