PRODUSE

MENIU

Mături magnetice

Vreau să ajung la e-shop

Mătură magnetică cu magneţi de ferită

Măturile magnetice permit adunarea impurităţilor metalice de pe podele (şpan, cuie, praf abraziv) la ateliere de producţie, hale de fabrici sau pe locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate folosi şi pe o suprafaţă neconsolidată. Modelul cu roţile amplasate în spate se potriveşte pentru curăţarea pe lăngă maşină sau pe lângă pereţi.

Mătură magnetică cu magneţi de neodim

Măturile magnetice permit colectarea impurităţilor metalice pe pardoseli (şpanuri, cuie, praf rezultat în urma şlefuirii) în ateliere, hale de producţie sau la locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate utiliza şi pe suprafeţe neconsolidate. Modelul cu magneţii de neodim sunt caracterizaţi de o mare eficacitate în cadrul curăţării.

Mătura magnetică având lăţimea de 1000 mm

Măturile magnetice cu lăţimea de 1000 mm îşi găsesc utilizarea, mai ales la curăţarea suprafeţelor mai mari. Utilizând această mătură economisiţi timpul petrecut cu facerea curăţeniei şi evitaţi ridicarea prafului în timp de măturare. Mătura este dotată cu două mânere, fiecare mâner se poate scoate separat.

Mătură magnetică pentru motostivuitoare

Mătura magnetică pentru motostivuitoare se poate amplasa uşor pe furca motostivuitoarelor. Este destinată, mai ales, strângerii impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mătura magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie se poate amplasa ușor pe partea din faţă sau din spate a căruciorului pentru curaţenie. Este destinată preponderent colectării impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru suprafețe mari și aerodroame

Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de aerodrom.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram