Tambur magnetic (MB)

Tambur magneticTamburul magnetic este destinat separării – înlăturării părților metalice, magnetice din amestecuri pulverulente (metale neferoase, produse granulate de plastic). De obicei este montat sub pâlnia de alimentare a mașinii sau după banda rulantă de la care cade material neseparat pe tambur magnetic care execută separarea- înlăturarea propriu-zisă.  Avantajul lui este că nu face parte din banda rulantă așa că utilizarea sa este mai universală.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Construcţia

Tamburul magnetic este alcătuit dintr-o manta mai mare inoxidabilă, un înveliș care se rotește cu un mecanism de antrenare și dintr-un miez magnetic prevăzut cu magneți de ferit (se poate prevedea și cu magneți de neodim NdFeB foarte puternici). Acești magneți formează pe suprafața tamburului câmpul magnetic necesar, datorită căruia particulele metalice sunt capturate și evacuate până după axa tamburului. Aici are loc demagnetizarea particulelor și metalele se desprind și cad spre deosebire de materialul nemetalic separat care cade deja înaintea axei tamburului magnetic.

Animaţia funcţionării tamburul magnetic

Principiul funcției tamburului magnetic

Posibilităţi de utilizare

Tamburi magneticiTamburul magnetic este confecționat din oțel inoxidabil și suntem în stare să ne adaptăm exigențelor dimensionale ale beneficiarului. Utilizând tamburul magnetic sporește substanțial calitatea materialului prelucrat. Este potrivit să fie utilizat și acolo unde trebuie să fie protejată instalația față de deteriorare cu particule metalice.

Tambur magnetic in construcţie de cutie (MBZ)

Tambur magnetic in construcţie de cutieDin motive de o instalare cu totul mai simplă a tamburului magnetic livrăm, de asemenea, și tamburul magnetic inclusiv cu construcția sub formă de cutie. Principiul separării este cu totul identic ca la tambur magnetic. În astfel de variantă de execuție tamburul magnetic este în construcția unei cutii și se elimină problema cu fixarea tamburului magnetic.

Constructie de cutie

Tambur magnetic in construcţie de cutieMaterialul pentru separare se toarnă în cutia construcției prin orificiul său superior. Construcția cutiei este terminată cu două orificii prin care sunt evacuate separat metale și materialul supus separării. Diametrul, lungimea tamburului și dimensiunea construcție cutiei adaptăm cerințelor beneficiarului.

Tambur magnetic in construcţie de cutieTamburul magnetic în construcția de cutie este livrat cu motorul și schimbător de viteză și poate fi prevăzut fie cu magneți de ferit sau cu magneți de neodim NdFeB foarte puternici.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

 

Tambur magnetic într-o construcţie de cutie cu două etaje (MBZD)

Tambur magnetic într-o construcţie de cutie cu două etajeAcest tambur magnetic cu două etaje îşi găseşte aplicarea în acele ateliere de producţie unde este necesar să se atinge separarea de calitate superioară, şi anume datorită adăugării unui alt tambur magnetic. O altă utilizare este în cazul minimalizării impurificării metalelor prinse de la materialul de separat - unde este necesar să se atingă cât mai mare puritate a metalelor separate.

Construcţia tamburului cu două etaje

Tamburii magnetici ale acestui separator pot fi prevăzuți cu magneţii de ferită şi cu cei foarte puternici de neodim NdFeB. De asemenea este posibilă şi cominaţia când un tambur magnetic este prevăzut cu magneţi de ferită iar celălalt cu magneţi de neodim. Recomandăm ca la alegerea tipului de magnet potrivit şi ordinea corectă a tamburelor pentru combinaţia ambelor tipuri de magneţi să vă consultaţi cu noi. Vă rugăm să ne contactaţi cu cererea dumneavoastră. Vă oferim recomandări cu mare bucurie.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Avantajele tamburului magnetic

  1. combinaţia tamburelor cu diverşi magneţi
  2. calitatea superioară de separare
  3. reglarea rotaţiilor fiecărui tambur separat
  4. adaptarea la cerinţele dumneavoastră

Utilizarea tamburului magnetic

  • separarea perfectă
  • minimalizarea impurificării metalelor capturate cu material de separare

Adaptabilitatea la necesităţile dumneavoastră

Utilizarea tamburului magnetic cu două etajeLa fiecare tambur puteţi să selectaţi separat viteza de rotaţie. Opţional putem să echipăm tamburul cu o semnalizare sonoră sau luminoasă.

În calitate de producător al acestor utilaje le confecţionăm exact conform cerinţelor dumneavoastră – adaptăm dimensiunile separatorului la tehnologia dumneavoastră, recomandăm diametrul potrivit şi lungimea corespunzătoare a tamburelor şi de asemenea vă ajutăm la alegerea celor mai potriviţi magneţi.

Alte separatoare magnetice pentru amestecuri uscate

Tamburi magnetici purtători

Tamburi magnetici purtători cu două nivele (MBVD) Tamburul magnetic este compus din miezul magnetic fix și carcasa rotitoare cu raclete, pe care se prind impuritățile metalice. Tamburul inferior prinde impuritățile metalice de pe banda transportoare, materialul nemagnetic fiind transportat mai departe pe conveier. Tamburul superior preia impuritățile metalice de pe tamburul inferior și le descarcă în coșul […]