Mături magnetice având lăţimea de 1000 mm

Mătura magnetică având lăţimea de 1000 mmMăturile magnetice cu lăţimea de 1000 mm îşi găsesc utilizarea în cadrul curăţării suprafeţelor mai mari. Utilizând această mătură  economisiţi timpul petrecut cu facerea curăţeniei şi evitaţi ridicarea prafului în timp de măturare. Mătura este dotată cu două mânere, fiecare mâner se poate scoate separat. Trăgându-le în poziţia superioară  se demagnetizează partea inferioară a mărturii magnetice şi metalele se desprind.

Mătura este dotată şi cu un suport auxiliar care permite manevrarea în timpul curăţării. Mătura este prevăzută cu magneți de ferită, opţional se poate dota şi cu magneţii foarte puternici NdFeb.

Avantajele măturii magnetice

  • lățimea suprafeței magnetice este de 1000 mm
  • manipulare ușoară
  • curățare simplă
  • posibilitatea de a fi utilizată pe diverse tipuri de suprafețe
  • înălțimea de rulare este reglabilă
  • nu ocupă mult loc (mâner detașabil)

Animaţia procedeului de curăţare

 

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi în mod sigur mătura magnetică potrivită

Cumpără mătură magnetică

Alte mături magnetice

Mătură magnetică cu magneţi de ferită

Mături magnetice cu magneţi de ferită

Măturile magnetice permit adunarea impurităţilor metalice de pe podele (şpan, cuie, praf abraziv) la ateliere de producţie, hale de fabrici sau pe locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate folosi şi pe o suprafaţă neconsolidată. Modelul cu roţile amplasate în spate se potriveşte pentru curăţarea pe lăngă maşină sau pe lângă pereţi.

Mătură magnetică cu magneţi de neodim

Mături magnetice cu magneţii neodim

Măturile magnetice permit colectarea impurităţilor metalice pe pardoseli (şpanuri, cuie, praf rezultat în urma şlefuirii) în ateliere, hale de producţie sau la locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate utiliza şi pe suprafeţe neconsolidate. Modelul cu magneţii de neodim sunt caracterizaţi de o mare eficacitate în cadrul curăţării.

Mătură magnetică pentru motostivuitoare

Mături magnetice pentru motostivuitoare

Mătura magnetică pentru motostivuitoare se poate amplasa uşor pe furca motostivuitoarelor. Este destinată, mai ales, strângerii impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru sistemul de remorcare a automobilului

Mătura magnetică servește la culegerea impurităților metalic magnetice – reduce semnificativ riscul defectării anvelopelor. Se montează foarte ușor pe cârligul de remorcare a automobilului iar metalele sunt colectate automat în timpul deplasării.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru cărucioare pentru curăţenie

Mătura magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie se poate amplasa ușor pe partea din faţă sau din spate a căruciorului pentru curaţenie. Este destinată preponderent colectării impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru suprafețe mari și aerodroame

Mături magnetice pentru suprafețe mari și aerodroame

Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de aerodrom.