Mături magnetice pentru suprafețe mari și aerodroame – dispozitiv magnetic de măturare

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 3000 mm

Dispozitiv magnetic de măturare pentru aerodroame Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii. Utilizând mătura magnetică se reduce substanțial apariția obiectelor metalice nedorite pe pistă de aerodrom și prin urmare crește siguranța aeroportului. Mătura magnetică este prevăzută  cu magneții din neodim foarte puternici.

Avantajele măturii magnetice

 • curățare rapidă a suprafeței, reducerea defecțiunilor și a leziunilor
 • economisirea timpului, o mare efectivitate de lucru
 • manipulare ușoară
 • curățare simplă – mecanism cu pârghie
 • lățimea suprafeței magnetice este de 3000 mm – opțional confecționăm și o altă mărime
 • execuție din oțel inoxidabil
 • rezistență mare

Curățarea aerodromului

 

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. Scrieţi pentru a obţine oferta pentru mătură magnetică

 

 

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 9000 mm

Mătura magnetică pentru suprafețe mari cu lățimea de 9000 mmMătura magnetică este compusă din 3 cărucioare care formează un întreg. Căruciorul principal are un sistem de prindere reglabil în înălțime între 180-480 mm de la sol, iar cele două cărucioare sunt prinse cu o bară fixă. Luminile la toate cărucioarele se află la o înălțime de 120 mm. Înălțimea de la sol a măturii magnetice se poate regla în intervalul 40-120 mm și are prevăzut glisiere din plastic (de protecție) la contactul cu solul. Cărucioarele sunt prevăzute cu roți mari pentru o manevrare ușoară.

Conectarea cărucioarelor

Mătura magnetică pentru suprafețe mari – cărucioare lateraleCăruciorul principal are brațe telescopice cu o lungime de cca 1200 mm. La capetele brațelor se află bile tip nucă pentru remorcarea celorlalte cărucioare. În afară de dispozitivul de prindere principal, totul este reglabil fără unelte adiționale.

Mătura magnetică pentru suprafețe mari – cărucioarele în urmăCărucioarele se pot conecta lateral (lățime maximă 9480 mm) sau la alte manipulări se pot conecta în urmă (lățime 3680 mm).

Greutatea totală a echipamentului este aproximativ 790 Kg.  Cărucioarele sun echipate cu lumini LED și etichete de avertizare (autocolante).

Exemple de aplicații

 • Piste și standuri în aeroporturi
 • Parcări mari
 • Circuite automobilistice sau de motociclete
 • Spații din zonele industriale
 • Centre logistice

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. Scrieţi pentru a obţine oferta pentru mătură magnetică

Alte mături magnetice

Mătură magnetică cu magneţi de ferită

Mături magnetice cu magneţi de ferită

Măturile magnetice permit adunarea impurităţilor metalice de pe podele (şpan, cuie, praf abraziv) la ateliere de producţie, hale de fabrici sau pe locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate folosi şi pe o suprafaţă neconsolidată. Modelul cu roţile amplasate în spate se potriveşte pentru curăţarea pe lăngă maşină sau pe lângă pereţi.

Mătură magnetică cu magneţi de neodim

Mături magnetice cu magneţii neodim

Măturile magnetice permit colectarea impurităţilor metalice pe pardoseli (şpanuri, cuie, praf rezultat în urma şlefuirii) în ateliere, hale de producţie sau la locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate utiliza şi pe suprafeţe neconsolidate. Modelul cu magneţii de neodim sunt caracterizaţi de o mare eficacitate în cadrul curăţării.

Mătura magnetică având lăţimea de 1000 mm

Mături magnetice având lăţimea de 1000 mm

Măturile magnetice cu lăţimea de 1000 mm îşi găsesc utilizarea, mai ales la curăţarea suprafeţelor mai mari. Utilizând această mătură  economisiţi timpul petrecut cu facerea curăţeniei şi evitaţi ridicarea prafului în timp de măturare. Mătura este dotată cu două mânere, fiecare mâner se poate scoate separat.

Mătură magnetică pentru motostivuitoare

Mături magnetice pentru motostivuitoare

Mătura magnetică pentru motostivuitoare se poate amplasa uşor pe furca motostivuitoarelor. Este destinată, mai ales, strângerii impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru sistemul de remorcare a automobilului

Mătura magnetică servește la culegerea impurităților metalic magnetice – reduce semnificativ riscul defectării anvelopelor. Se montează foarte ușor pe cârligul de remorcare a automobilului iar metalele sunt colectate automat în timpul deplasării.

Mătură magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie

Mături magnetice pentru cărucioare pentru curăţenie

Mătura magnetică pentru cărucioare pentru curăţenie se poate amplasa ușor pe partea din faţă sau din spate a căruciorului pentru curaţenie. Este destinată preponderent colectării impurităţilor metalice pe suprafeţe mari. Manipularea și curățarea măturii magnetice este ușoară.