Tamburi magnetici purtătoriTamburul magnetic este compus din miezul magnetic fix și carcasa rotitoare cu raclete, pe care se prind impuritățile metalice.

Tamburul inferior prinde impuritățile metalice de pe banda transportoare, materialul nemagnetic fiind transportat mai departe pe conveier.

Tamburul superior preia impuritățile metalice de pe tamburul inferior și le descarcă în coșul special. Fiecare tambur are motor și reductor propriu.

Preluarea materialului între banda conveierului și tambur și mai departe între cei doi tamburi are efectul de aerare, care ajută la separarea metalului de materialul lipicios.

Avantajele separatorului

  • separare de eficiență ridicată în doua etape
  • util și pentru materiale lipicioase
  • dublă aerare – eficiența ridicată a separării materialului lipicios

Ce materiale se pot sorta

  • Materiale vrac preparate pe banda conveierului, cu proprietăți proaste de curgere.
  • Materiale lipicioase și greu de separat

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Principiul separării pe două nivele

Alte separatoare magnetice pentru amestecuri uscate

Tamburi magnetici

Tambur magnetic (MB) Tamburul magnetic este destinat separării – înlăturării părților metalice, magnetice din amestecuri pulverulente (metale neferoase, produse granulate de plastic). De obicei este montat sub pâlnia de alimentare a mașinii sau după banda rulantă de la care cade material neseparat pe tambur magnetic care execută separarea- înlăturarea propriu-zisă.  Avantajul lui este că nu […]