Magneţi şcolari

Oferim câteva feluri de magneţi şcolari. Puteţi alege printre magneţi clasici negri şcolari, magneţi coloraţi, magneţi încorporaţi într-un înveliş din plastic sau metal şi cifre magnetice. 

 

Magneţi şcolari
Magneţi şcolari

 

Cifrele magnetice sunt materiale didactice excelente pentru mici şcolari care astfel învaţă spontan şi practic rudimente de matematică.

 

Poate cunoaşteţi magnetul de ferită ca magnetul şcolar clasic negru. Este recomandat, mai ales, pentru fixarea notiţelor şi a imaginilor pe tablă magnetică sau pe gazetă de perete.

 

Vindem şi magneţi coloraţi şi anume în cinci culori de bază. Avantajul este că aceşti magneţi coloraţi nu au muchii ascuţite, nu deteriorează obiectul fixat şi nici nu murdăresc tabla (gazetă de perete).

 

Puteţi să selectaţi şi magneţi în înveliş din plastic. Este vorba de magneţi de birou foarte puternici încorporaţi într-un înveliş din plastic. Aceşti magneţi sunt în stare să ţină până la 25 de foi de hârtie de format A4.

 

Magneţi în înveliş metalic sunt şi ei foarte puternici, sunt în stare să ţină 15 foi de format A4. Datorită formei ergonomice magnetul este plăcut la manipulare. Învelişul metalic sporeşte rezistenţa magnetului şi reduce riscul de deteriorare a lui. Aceşti magneţi sunt oferiţi în variante aurii şi argintii.

 

Vânzare on-line

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o oferă bogată

CUMPĂRĂ