Video

Vas de separare

Cilindrul magnetic captează metalele iar cilindrul de împingere stoarce din ele restul lichidului. Vedeţi uşor câte impurităţi metalice sunt captate de separator.

 

Mai multe informaţii despre vas de separare

Separatorul magnetic culisant - UP

Acest tip de separator magnetic este destinat, mai ales, separării impurităților metalice magnetice din materiale pulverulente cu proprietățile pulverulente bune.

 

Mai multe informaţii despre separatorul magnetic

Separator magnetic rotativ - MSVR

Tuburile magnetice sunt amplasate pe un arbore rotativ care este antrenat de un motor electric. Este posibil modificarea vitezei de rotație a tuburilor magnetice în funcție de tipul și cantitatea materialului de separat.

 

Mai multe informaţii despre separatorul magneti

Separator magnetic deasupra transportorului - MS F

Am accentuat, mai ales, eficacitatea înaltă de separare (forța și sfera de acțiune a câmpului magnetic), rezistența separatorului și în condiții cele mai exigente și fiabilitatea lui.

 

Mai multe informaţii despre separatorul magneti

Tamburi magnetici purtători - MBVD

Tamburul inferior prinde impuritățile metalice de pe banda transportoare, materialul nemagnetic fiind transportat mai departe pe conveier. Tamburul superior preia impuritățile metalice de pe tamburul inferior și le descarcă în coșul special. Fiecare tambur are motor și reductor propriu.

 

ai multe informaţii despre tamburi magnetici

Magnetul în filtre textile - MTF

Acest separator se introduce în interiorul filtrului din material textil, prin urmare se măreşte substanţial eficacitatea de filtrare şi totodată se prelungeşte durata de viaţă a filtrelor din materiale textile. La acest lucru ajută şi capetele nemagnetice ale acestor bare de aceea este simplu ca metalele să fie şterse de pe bară.

 

Mai multe informaţii despre ьagneţi în filtre textile

Magnetul pentru pâlnie de alimentare la presă cu injectare - MDN UP

Printre avantajele sale principale se numără mai ales amplasarea magneţilor într-un corp din plastic care acoperă toată secţiunea pâlniei de alimentare a presei cu injectare.

 

Mai multe informaţii despre ьagneţi în pâlnie de presă

Eddy current separator - MSNK

Acest separator este un reprezentant al generației noi de separatoare magnetice și permite separarea de asemenea și a metalelor nemagnetice de metale magnetice și de alte particule nemetalice. În timpul rotirii cilindrului magnetic iau naștere curenții turbulenți în urma cărora metalele nemagnetice sunt "aruncate" de pe cilindrul magnetic.

 

 

Magneţul de neodim

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

 

Mai multe informaţii despre magneţul de neodim

Magneţii colorați de birou

Magneţi colorați de birou fabricăm în cinci culori. Magneţii au diametrul de 15, 16, 20 şi 26 mm, şi grosimea este întotdeauna 5 mm.

 

Mai multe informaţii despre magneţul colorați

Magneţii în carcasă din plastic

Magneţii foarte puternici de birou încorporate în carcasă din plastic. Se potrivesc pentru prinderea planşelor de mare format. Prinde până la 25 de buc. de coli de hârtie de formatul A4.

 

Mai multe informaţii despre magnetul în cutie

Magneţii în cutie metalică

Magneţii puternici de birou încorporate în cutie metalică prind 15 buc. de coli de A4. Datorită formei lor ergonomice manipularea lor este ușoară.

 

Mai multe informaţii despre magnetul în cutie

Magneţii în cutie metalică - prelucrarea tocului

Uitaţi-vă cum fabricăm tocurile metalice pentru magneţii noştri.

 

Mai multe informaţii despre magnetul în cutie

Cifre magnetice

Un pachet întotdeauna conține 3 truse de cifre și semne. Cifrele magnetice prezintă un material didactic excelent mai ales pentru mici școlari.

 

Mai multe informaţii despre cifre magnetice

Magneţii clip

Magneţii sunt foarte puternici de neodim NdFeB. Magneţii sunt acoperiţi cu un strat de cauciuc, care protejează magneţii de deteriorarea lor.

 

Mai multe informaţii despre magneţul clip

Magneţi cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.

 

Mai multe informaţii despre magneţul cauciucaţi

Smiley magnetic

Se potrivesc pentru prinderea desenelor făcute de copii pe frigider sau pe o tablă magnetică unde nu produc impresia rece ca magneţii clasici.

 

Cumpără smiley magnetice tăiate

Tablă magnetică flexibilă

Această folie magnetică nu se plasează pe o suprafață magnetică, ci produsele magnetice se plasează pe folie.

 

Mai multe informaţii despre tablă magnetică

Benzi autocolante magnetice

De la bobină desfăşuraţi lungimea benzii exact cât vă trebuie. Pe urmă rupeţi uşorbanda şi o lipit cu partea lipicioasă pe obiectul respectiv. Obiectul astfel pregătit ţine pe tabla magnetică sau orice suprafaţă metalică.

 

Mai multe informaţii despre benzi magnetice

Etichete magnetice - C-profiluri

Eticheta magnetică se foloseşte cel mai des în gestiunea stocurilor pentru marcarea rafturilor sau şi pentru marcarea tocurilor de uşă.

 

Mai multe informaţii despre etichete magnetice - C-profiluri

Hârtia magnetică

Hârtia fotografică magnetică care are formatul A4 şi puteţi să imprimaţi pe el liniştit şi pe imprimantă cu laser sau şi pe cea cu cerneală. Hârtie magnetică se poate tăia uşor sau decupa cu foarfecă.

 

Mai multe informaţii despre hârtia fotografică

Buzunar magnetic clasic

Buzunarul magnetic se foloseşte în depozite pentru marcarea rafturilor sau în producţie pentru marcarea procedeelor de producţie.

 

Mai multe informaţii despre buzunare magnetice

Buzunar magnetic cu ramă

Buzunarul are o bandă magnetică pe tot conturul ramei. Protejează documentele împotriva prafului şi impurificării.

 

Mai multe informaţii despre buzunare magnetice

Buzunar magnetic cu decupare

Buzunarul are o bandă magnetică pe toată circumferinţa. Deci pe hârtie introdusă se poate scrie uşor şi nu trebuie să o scoateţi din buzunar.

 

Mai multe informaţii despre buzunare magnetice

Buzunar magnetic cu îndoire

Buzunarul are rama superioară liberă în care se introduce foaia de hârtie şi pe urmă buzunarul se pune pe suprafaţă metalică.

 

Mai multe informaţii despre buzunare magnetice

Buzunarele magnetice pentru suprafețe nemagnetice

Acest buzunar magnetic este complet diferit față de cele clasice. Pe partea din spate are un strat autoadeziv și astfel buzunarul magnetic se poate plasa pe suprafața nemagnetică.

 

Mai multe informaţii despre buzunare magnetice

Mătură magnetică cu magneţi de neodim

Măturile magnetice permit adunarea impurităţilor metalice de pe podele (şpan, cuie, praf abraziv) la ateliere de producţie, hale de fabrici sau pe locuri de parcare. Datorită înălţimii de rulare reglabile mătura magnetică se poate folosi şi pe o suprafaţă neconsolidată.

 

Mai multe informaţii despre mătură magnetică

Mătură magnetică pentru motostivuitoare

Este destinată, în special, adunării impurităţilor metalice (şpanuri, cuie, praf abraziv). Se utilizează pentru curăţarea suprafeţelor mari. Aceasta mătură introduceţi uşor pe sania stivuitoarei.

 

Mai multe informaţii despre mătură magnetică

Mătură magnetică pentru motostivuitoare UP 2

Pe baza feedback-ului de la utilizatori, am dezvoltat o mătură magnetică pentru cărucioare stivuitoare cu eficienţa substanţial extinsă a suprafeței şi cu modul de demagnetizare confortabilă.

 

Mai multe informaţii despre mătură magnetică

Mătura magnetică pentru aerodroame

Mătura magnetică servește la colectarea impurităților metalice (șpanuri, cuie, sârme de la perii de oțel) de pe aerodroame. Mătura se atașează ușor la vehiculul echipat cu un cap de cuplare al remorcii.

 

Mai multe informaţii despre mătură magnetică

Lentile magnetice cu coadă cu filet interior

Aranjarea specială a circuitului magnetic asigură o exploatare a forței magnetice la maxim. Învelișul din oțel amplifică substanțial forța de prindere a magnetului.

 

Mai multe informaţii despre lentile magnetice

Bare magnetice de testare

Bara magnetică de testare servește încercărilor dacă materialul conține impuritățile metalo-magnetice.

 

Mai multe informaţii despre bare magnetice de testare

Vinclu magnetic

Unghiul reglabil în intervalul de 45° - 90° (gradat câte 5°)

 

Mai multe informaţii despre vinclu magnetic

Colectorul magnetic de şpanuri

Separatorul magnetic manual de şpanuri se foloseşte pentru colectarea impurităţilor metalice în ateliere de lăcătuşerie şi de prelucrare a metalelor.

 

Mai multe informaţii despre colectorul magnetic de şpanuri

Recuperatorul magnetic flexibil

Recuperatorul magnetice este destinat captării și scoaterii obiectelor metalice din locuri sau colțuri greu accesibile, de exemplu din spatele mobilei, din conducte, ș.a.m.d.

 

Mai multe informaţii despre recuperatoarele magnetice

Recuperatorul magnetic flexibil și extensibil

Recuperatorul magnetic este compus din două părți, tubul fix și tija flexibilă extensibilă. Extrageți tija până la lungimea dorită și strângeți dopul. Apoi puteți îndoi tija în forma dorită. Pe capătul tijei se află magnet foarte puternic de neodim.

 

Mai multe informaţii despre recuperatoarele magnetice

Auto recuperatorul magnetic flexibil

Principala caracteristică a acestui recuperator este tija interioară culisantă cu magnet. Recuperatorul se poate introduce cu ușurință printre obiectele metalice fără ca să existe pericolul ca să se prindă de obiectele din jur. La acționarea mânerului magnetul iese afară și captează obiectul dorit. Tija cu magnet se poate îndoi în forma dorită.

 

Mai multe informaţii despre recuperatoarele magnetice

Magnet cu clemă pentru curea

Cu ajutorul clemei de pe spatele magnetului fixați magnetul pe curea. Datorită magnetului puternic aveți acces în siguranță în timpul lucrului la șuruburile metalice, șaibe sau cuie.

 

Mai multe informaţii despre magnet cu clemă pentru curea

Desfăcătorul magnetic

Acest accesoriu util înlesnește desfacerea dintr-o singură mișcare a capacului și captează capacul. Astfel podeaua rămâne curată și nicăieri nu se va rătăci capacul de bere.

 

Mai multe informaţii despre desfăcătorul magnetic

Vasul magnetic

Pe partea exterioară, pe fundul vasului se află magneți foarte puternici, care rețin toate accesoriile în interiorul vasului, și de asemenea vasul pe suportul metalic.

 

Mai multe informaţii despre vasul magnetic

Suportul magnetic pentru pahar

Suportul magnetic pentru pahar îl atașați pe suprafața metalică, de exemplu: pe frigider, pe rafturile metalice, pe ușa sau corpul dulapului metalic.

 

Mai multe informaţii despre suportul magnetic pentru pahar

Metru magnetic

Metrul magnetic are lungimea de un metru. Conţine cerneală roşie şi albastră rezistentă la radiaţie UV pe fond vinilic alb.

 

Mai multe informaţii despre metru magnetic

Ladă din lemn

Aceste lăzi din lemn prezintă un mare ajutor în fel de fel de ateliere de producţie unde pot servi de ex. la depozitarea produselor, semiproduselor, organizarea producţiei etc.

 

Mai multe informaţii despre ladă din lemn

Clipsuri magnetice

Clema magnetică este foarte puternică, menține până la 40 de coli format A4.

 

Mai multe informaţii despre clips magnetic

Suport magnetic pentru cârpe de vase

Cu ajutorul acestui suport magnetic puteţi să aveţi rola cu cârpe de bucătărie întotdeauna la îndemână. Este suficient să fixaţi suportul pe orice suprafaţă metalică – frigider, dulap, etc..

 

Mai multe informaţii despre suport magnetic

Lamă magnetică

Produsele noastre îşi găsesc aplicaţia în diverse domenii. Uitaţi-vă şi convingeţi-vă singuri că lama magnetică se poate utiliza ca un cuier pentru chei sau îmbrăcăminte.

 

Mai multe informaţii despre lamă magnetică

Uşiţă magnetică de control cu capsă

Placajul de pe uşiţă trece continuu în placajul învecinat şi uşiţa se uneşte perfect cu vecinătate. Uşiţa are balamalele din aluminiu şi rama periferică solidă din aluminiu cu o capacitate portantă mare care se înşurubează în suportul înconjurător.

 

Mai multe informaţii despre magneți sub gresie

Magneți mobilier

Avantajul acestui tip de magnet pentru uşă este posibilitatea de ajustare suplimentară a înălţimii. Datorită acestui fapt se poate ajusta uşor poziţia sa şi astfel să se realizeze închiderea uşii cu siguranţă care nu este tocmai prea dreaptă.

 

Mai multe informaţii despre magneți mobilier

Dedurizator magnetic apă

Dedurizatorul magnetic modifică proprietățile fizice ale sărurilor care trec prin câmpul magnetic, mai simplu spus dedurizează apa și reduce în mod semnificativ depunerile.

 

Mai multe informaţii despre dedurizator magnetic apă

Etichetă cu nume şi magnet

Magneţii asigură ca eticheta cu nume șă fie prinsă bine şi printr-un strat de textile (tricou, cămaşă, sacou, geacă). Magneţii nu murdăresc materialul textil. Eticheta magnetică se poate muta uşor dacă este necesar pe o altă parte a îmbrăcămintei.

 

Mai multe informaţii despre ecusoane magnetice