Dedurizator magnetic apă (diametru 20, 25, 32 mm)Apa dură conține o cantitate mai mare de calciu sau săruri de magneziu, care la cristalizare formează depuneri (depunerile de calcar) pe interiorul conductelor, supape sau robinete. Acest efect crește odată cu încălzirea apei, astfel calcarul se depune pe elementele de încălzire ale boilerului, mașinii de spălat rufe sau vase, fierbătorului electric. Depunerile reduc durata de viață a acestor elemente și crește și necesarul de energie electrică. În plus, decalcifierea este  costisitoare și dificilă, asta dacă chiar este posibilă.

Cum funcționează dedurizatorul magnetic?

Dedurizatorul magnetic modifică proprietățile fizice ale sărurilor care trec prin câmpul magnetic, mai simplu spus dedurizează apa și reduce în mod semnificativ depunerile. Această apă ”tratată” poate chiar dizolva și depunerile deja formate.

Montarea dedurizatorului magnetic pe conducte

Produsul nostru nu necesită energie electrică și nici consumabile. La fel  și alte produse din oferta noastră, este echipat cu magneți foarte puternici de neodim, al căror câmp magnetic este mult mai puternic fața de câmpul magneților de ferită. Carcasa din plastic este echipată cu elemente ergonomice pentru o instalare ușoară, fără întreruperea conductei, fără unelte!

Efectul dedurizatorului magnetic asupra calității apei

Efetul reducerii durității apei depinde de tipul și starea conductei de apă, temperatura apei, duritatea apei și alți facturi externi, astfel valoarea nu poate fi garantată!

Vânzare on-line a uneltelor magnetice

În magazinul în mod sigur vă alegeți

CUMPĂRAȚI DEDURIZATORUL DE APĂ ÎN MAGAZIN

Atenționare:  Dispozitivul nu este destinat și nici aprobat pentru apa potabilă, recomandăm instalarea la intrarea în dispozitivele de încălzire a apei (cazan, boiler sau mașină de spălat)