PRODUSE

MENIU

Magneți

Vreau să ajung la e-shop

Magneţii de neodim NdFeB

Magneţii de neodim (NdFeB) sunt la ora actuală cei mai puternici magneţi permanenţi. Aceşti magneţi au o forţă enormă şi la dimensiuni mici.

Magneţii de samariu SmCo

Magneţii de samariu se numără printre cei mai puternici magneţi. Avantajul lor cel mar mare este că rezistenţa lor la tempera- tură poate fi până la 300 °C.

Magneţii AlNiCo

Magnetul AlNiCo face parte din grupul de magneţi foarte puternici. Avantajul lor substanţial este rezistenţa sa la tempera- turi înalte - până la 525 °C.

Magneţii de ferită

Magnetul de ferită este un magnet clasic, negru. În funcţie de modul de fabricaţie se divizează la magneţi izotropi şi anizotropi (mai puternici).

Magneţii de birou

Îşi găsesc aplicaţia nu numai în birou, dar şi la şcoli şi acasă. Vindem magneţi coloraţi şi deseori folosiţi magneţii de ferită.

Magneți înveliți

Magneţii sunt îmbrăcaţi într-un strat subţire de PVC şi prin urmare sunt lipsiţi de muchii ascuţite şi nu murdăresc şi nu deteriorează obiectul fixat.

Animăluțe magnetice

Se potrivesc pentru prinderea desenelor făcute de copii pe frigider sau pe o tablă magnetică unde nu produc impresia rece ca magneţii clasici.

Magneţii clip

Magneţii sunt foarte puternici de neodim NdFeB. Magneţii sunt acoperiţi cu un strat de cauciuc, care protejează magneţii de deteriorarea lor.

Magneţi de neodim cauciucaţi rezistenţi la apă

Aceşti magneţi de neodim sunt acoperiţi complet cu un strat de cauciuc vulcanizat ceea de oferă următoarele avantaje: rezistenţă la zgârieri şi protecţie împotriva zgârierii.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram